Missing groep 8

videofilmproject met 25 tot 45 kinderen.

Zie www.filmopschool.nl

Door Anouska Corbeau van “Film op school” gescheven, gefilmd en gemonteerd en gespeeld door groep 8 van een basisschool.
De oorspronkelijke film duurt 27 minuten.
Voorbereiding: 2 dagen.

Hieronder een korte impressie van de speelfilm.

Lipdub

Een videoclip in de vorm van een lipdub is in 1 dag mogelijk. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij deze leeftijd. Een prachtig afscheidscadeau die altijd wordt bewaard.
Zie: www.filmopschool.nl

Straat

Een speelfilm met alle leerlingen van de school:

Wilt u een speelfilm maken met alle leerlingen van de school dan kunt u gebruik maken van het verhaal, de muziek, de kleding, de attributen en decors van één van onze theaterprojecten.

In plaats van een voorstelling voor publiek worden alle scènes na het oefenen direct gefilmd. Daarna wordt de film gemonteerd en binnen een week ontvangt u het resultaat.

Eindregie, camerawerk en montage worden verzorgd door Anouska Corbeau van “Film op school”. Zij is afgestudeerd als dramadocent en heeft daarna de filmacademie in Amsterdam doorlopen, waar zij is afgestudeerd als regisseur speelfilms.
Na jaren ervaring in diverse functies o.a. bij Goede tijden, Cees en Co en Onderweg naar morgen is zij nu parttime betrokken bij film- en theaterprojecten in het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs.

Hieronder een korte impressie.

Els van der Linden

Els van der Linden

Vakspecialist drama
Martijn van Veen

Martijn van Veen

Licht en geluid technicus
Mieke Corbeau

Mieke Corbeau

Oprichter de Theaterbus
sinds 2015 is Mieke niet meer betrokken