Zomerfeest, jubileum, bruiloft, afscheid groep 8 enz.

Zomerfeest

Voor uw zomerfeest is een van onze meespeelvoorstellingen een hele leuke afsluiting van de dag.
Uit elke leeftijdsgroep spelen een paar kinderen mee en de rest van kinderen en volwasenen geniet actief mee van de voorstelling.
Kijk op de voorstellingen pagina voor ons aanbod.

In het zonnetje

Voor een afscheid of jubileum, wanneer u iemand speciaal in het zonnetje wilt zetten dan is Help, de boot is gekaapt wel de leukste.

Het feestvarken, man of vrouw, begrijpt wel dat het verhaal over hem gaat. Maar wat hij niet weet is dat hij halverwege het stuk plotseling uit de zaal wordt gehaald en geboeid door piraten op het toneel wordt gezet. Wanneer de piraten in slaap vallen wordt hij bevrijd. Er volgt nog een piratengevecht en aan het eind van de voorstelling komt hij weer glorieus binnenvaren. Daarna is het groot feest. De spelers starten een polonaise door de zaal . Daarbij lopen alle aanwezige in polonaise langs het feestvarken om hem een hand te geven. Daar wordt je wel blij van!

Afscheidsfeest groep 8

Soms is er door allerlei omstandigheden geen tijd of animo om een eindmusical met groep 8 in te studeren. Ook in dat geval kunt u een beroep doen op de Theaterbus.
Voorstelling:
In de ochtend wordt het stuk geoefend. In de middag is er een voorstelling voor de leerlingen van de school (generale repetitie) en in de avond voor de ouders. Een dankbare zaak, waardoor de leerlingen hun schoolperiode zeer positief afsluiten.
Kijk op de voorstellingen pagina voor ons aanbod.

Mieke Corbeau

Mieke Corbeau

Oprichter de Theaterbus
sinds 2015 is Mieke niet meer betrokken
Els van der Linden

Els van der Linden

Vakspecialist drama
Martijn van Veen

Martijn van Veen

Licht en geluid technicus